دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

مسکو: ارتباط با دستگاه‌های اطلاعاتی ایران، ترکیه و سوریه ادامه دارد

نماینده رئیس‌جمهور روسیه در امور سوریه گفت که خروج نظامیان آمریکا از عراق، بدون شک منجر به خروج دیگر نیروهای آنها در سوریه نیز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 26
کد خبر: ۲۲۵۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «الکساندر لاورنتیف» نماینده ویژه رئیس جمهور فدراسیون روسیه در امور سوریه از تلاش این کشور برای مقابله با تنش‌زایی آمریکا در سوریه خبر داد.

 

لاورنتیف امروز (جمعه) در مصاحبه با خبرگزاری «اسپوتنیک» گفت: «واشنگتن وظیفه وارد کردن بیشترین خسارت به نیروهای نظامی روسیه در سوریه را به معارضان مسلح سپرده و تسلیحات مدرن را به آنها می‌رساند».

 

وی ضمن اشاره به ارائه پهپادهای تهاجمی توسط آمریکا به تروریست‌ها در سوریه برای حمله به پایگاه «حمیمیم»، توضیح داد: «روسیه در تلاش است تا با اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا علیه نیروهای نظامی خود در سوریه مقابله کند».

 

به نوشته اسپوتنیک، این دیپلمات روس درباره احتمال خروج نظامی آمریکا از عراق نیز گفت: «شکی نیست که خروج آمریکایی‌ها از عراق منجر به خروج نیروهای آن از سوریه هم خواهد شد. زیرا بدون امکان استفاده از خاک عراق، حفظ توان لجستیکی و یگان‌های نظامی در سوریه غیرممکن می‌شود».

 

لاورنتیف همچنین اضافه کرد: «تماس های چهارجانبه میان نمایندگان دستگاه‌های اطلاعاتی روسیه، سوریه، ترکیه و ایران ادامه دارد».

 

پیش از این، شبکه «سی‌ان‌ان» بامداد پنجشنبه به نقل از منابع مطلع گزارش داده بود که انتظار می‌رود که واشنگتن و بغداد به‌زودی درباره آینده حضور نظامیان آمریکایی در عراق گفتگو کنند.

 

«ابو علی العسکری» مسئول امنیتی گروه مقاومت «کتائب حزب‌الله» عراق نیز تاکید کرد که عملیات علیه اشغالگران آمریکایی تا خروج آخرین سرباز آنها از خاک عراق ادامه می‌یابد./ فارس

ارسال نظر